Winkelwagen
Kunnen wij u helpen?

Maatwerk Cortenstaal

Bent u opzoek naar een Cortenstalen plantenbak en u kunt maar niet het juiste formaat vinden voor bij u in de tuin? Bij Deco & Corten maken wij de Cortenstalen plantenbakken ook op maat voor u. Naast Cortenstaal is het ook mogelijk om andere materialen op maat te bestellen; RVS. Ook maken wij andere producten van Cortenstaal op maat. Heeft u een project waarin stukken van Cortenstaal moeten zijn, wij kunnen alles op maat maken. Van kantopsluitingen tot plantenbakken en van industriële stalen machines naar kleine bloempotten. 
 
Met het juiste materiaal en door jarenlange ervaring en nauwkeurig precisiewerk maken wij de Cortenstalen producten voor u volledig naar uw gewenste formaat. Heeft u interesse neem dan nu contact op  via de telefoon: 0630377345 of stuur een mail met uw specifieke vraag en wens naar: info@deco-corten.nl!
 
U kunt via onderstaand formulier ook uw aanvraag indienen. Beschrijf uw wens zo uitgebreid mogelijk zodat we hier een goede offerte voor kunnen maken. Wij zullen altijd contact met u opnemen nadat u uw aanvraag ingediend heeft.
Gratis bezorging

Vanaf €100,-

30 dagen retourrecht

30 dagen geld terug garantie

Maatwerk mogelijk

Wij maken bijna alles!

100% Beveiligde Betaling

IDEAL